Βράβευση στο τουρνουά της Εθνικής στην Πάτρα για τον Κώστα Πετρόπουλο

Gazzetta team
Βράβευση στο τουρνουά της Εθνικής στην Πάτρα για τον Κώστα Πετρόπουλο

bet365

Τον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλο, θα τιμήσει η ΕΟΚ στο τουρνουά της Εθνικής Ανδρών στην Πάτρα (07-08/08).

Η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα τιμήσει τον Κώστα Πετρόπουλο, έναν από τους αθλητές που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Η ΕΟΚ αναγνωρίζει την σημαντική του πορεία στο άθλημα, τόσο ως καλαθοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας και σωματείων, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στο άθλημα, τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον αναπτυξιακό τομέα.

Η βράβευση θα γίνει στις 8 Αυγούστου, στο διεθνές τουρνουά Ανδρών που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα, στο ΚΓ «Δ. Τόφαλος» (7-8/8), πριν από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

Ο «Νουρέγεφ» του ελληνικού μπάσκετ έχει 77 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, σημειώνοντας 698 πόντους (9.06 μ.ο.), ενώ έχει ακόμη 33 συμμετοχές με τις «μικρές» εθνικές ομάδες
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα