«Αφού ο Χάρντεν δεν βγήκε MVP, καλύτερα να καταργήσουν τα βραβεία του ΝΒΑ»

Κάτια Πετροπούλου
«Αφού ο Χάρντεν δεν βγήκε MVP, καλύτερα να καταργήσουν τα βραβεία του ΝΒΑ»

bet365

Φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Τζέιμς Χάρντεν δεν πήρε το βραβείο του MVP φέτος εμφανίστηκε ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Ουέστμπρουκ έδωσαν μια μεγάλη... μάχη φέτος για το βραβείο του MVP φέτος, το οποίο κατέληξε στον δεύτερο.

Ένα μήνα και κάτι μετά τις απονομές, η δυσαρέσκεια μάλλον παραμένει στις τάξεις των Ρόκετς, καθώς ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ, εξέφρασε το παράπονό του σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέροντας πως τα κριτήρια έχουν μάλλον αλλάξει.

«Δεν ξέρω αν είναι μια καλή διαδικασία αυτή πια. Όλοι όσοι επιλέγονται από τους παίκτες ή τα στελέχη ομάδων ή τους δημοσιογράφους έχουν τα καλά τους και τις αδυναμίες τους. Ειλικρινά δεν νομίζω πως η διαδικασία είναι αυτή που πρέπει. Θα μπορούσατε να διαφωνήσετε για την εξάλειψη των βραβείων. Δεν βλέπω πραγματικά έναν καλό τρόπο να γίνουν τα βραβεία, χωρίς να υπάρξουν μεγάλα ζητήματα. Μου αρέσουν οι ξεκάθαρες απαντήσεις. Αν δεν πρόκειται να υπάρξουν καθορισμένα κριτήρια και υπάρχουν προβλήματα δομής, τότε ίσως καλύτερα να μην γίνουν ξανά», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια ανέφερε το γεγονός πως ο Στεφ Κάρι πήρε το βραβείο του MVP το 2015 από τον «Μούσια», εξαιτίας του ρεκόρ που έκαναν οι Ουόριορς (67-15), το οποίο υπερτερούσε των Ρόκετς (56-26), οπότε και φέτος έπρεπε να γίνει κάτι ανάλογο, από την στιγμή που οι «ροκέτες» είχαν ρεκόρ 55-27 και οι Θάντερ 47-35.

«Δεν μου αρέσει το γεγονός πως φέτος υπήρξαν διαφορετικά κριτήρια στην ανάδειξη του MVP, συγκριτικά με τα τελευταία 55 χρόνια, μόνο και μόνο για να ταιριάξει περισσότερο στο μάρκετινγκ του ΝΒΑ. Οι άνθρωποι σκέφτηκαν με άλλα κριτήρια φέτος για τον φετινό MVP», συμπλήρωσε.

 

NBA Τελευταία Νέα