Κοντά σε συμφωνία Άρης και Βασιλόπουλος

Κοντά σε συμφωνία Άρης και Βασιλόπουλος

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κοντά σε συμφωνία Άρης και Βασιλόπουλος

bet365

Οι συζητήσεις χρονολογούνται από τα τέλη του Μάη και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, Άρης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Με δεδομένες τις απώλειες Ελλήνων παικτών, ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρωτίστως ασχολείται με τη δημιουργία νέου ελληνικού κορμού, προς αυτήν την κατεύθυνση μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων με τον Παναγιώτη Βασιλοπουλο. Ευθύς εξαρχής, ο 33χρονος φόργουορντ έδειξε θετικός στην προοπτική συνεργασίας του με τους «κίτρινους» - απορρίπτοντας παράλληλα προτάσεις από τρεις ομάδες της Basketleague – και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει στο πλαίσιο συμφωνίας και απαιτείται η καταβολή εγγυήσεων για την επικύρωσή της.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED