Η απογοήτευση του Μίλσαπ για τους Χοκς (pic)

Αντωνία Σπανού
Η απογοήτευση του Μίλσαπ για τους Χοκς (pic)

bet365

Μετά από 4 χρόνια στην Ατλάντα και τους Χοκς ο Πολ Μίλσαπ μετακομίζει στους Νάγκετς, αλλά η απογοήτευση του για την τροπή που πήραν τα πράγματα είναι έκδηλη.

Δεν ήταν και λίγα αυτά που πέρασε στην Ατλάντα ο Μίλσαπ τα τελευταία 4 χρόνια γι' αυτό και η απόφαση των Χοκς να μην του κάνουν νέα πρόταση για συμβόλαιο τον έχει απογοητεύσει.

Ο παίκτης που ήταν All Star όλες του τις χρονιές θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νάγκετς και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πάλεψε να βρει λόγια να εκφράσει τα συναισθήματα του. Η αγάπη του για τους οπαδούς είναι εκεί, για την πρώην ομάδα του όμως όχι.

«Ψάχνω τα λόγια που θα με βοηθήσουν να εκφράσω πόσα πολλά σήμαιναν για εμένα η πόλη της Ατλάντα και οι οπαδοί, αλλά οι λέξεις δεν το κάνουν.

Από ένας μέτριος σε... 4 φορές All Star. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς. Ευχαριστώ για τα χρόνια αυτά. Ευχαριστώ που πάντα στηρίζατε εμένα και την οικογένεια μου. Πάντα θα κρατώ ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου για εσάς».

Σε άλλες του δηλώσεις για τους Χοκς είπε: «Πίστευα ότι σήμαινα κάτι γι' αυτούς. Αλλά είναι αυτό που είναι. Είμαι χαρούμενος με την απόφαση μου. Είμαι χαρούμενος με την νέα μου ομάδα. Θα προχωρήσω μαζί τους».

 

NBA Τελευταία Νέα