Η λύση ΜακΚόλουμ και το ρίσκο του summer league

Η λύση ΜακΚόλουμ και το ρίσκο του summer league

Η λύση ΜακΚόλουμ και το ρίσκο του summer league
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει την περίπτωση του Έρικ ΜακΚόλουμ, αλλά όχι με θέρμη. Τι θα κρίνει το ταξίδι στο Λας Βέγκας;

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχίζει την αναζήτηση του point guard που θα πλαισιώσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά τα ονόματα τα οποία υπήρχαν στη λίστα του προπονητή του Ολυμπιακού μειώνονται.

Ο Άαρον Τζάκσον προτίμησε τα λεφτά της Κίνας, οι Μπραντ Ουοναμέικερ και Σέιν Λάρκιν περιμένουν την ΤΣΣΚΑ και το ΝΒΑ, ενώ ο Τζόρνταν Θίοντορ συμφώνησε με την Αναντολού Εφές.

Η προσπάθεια των Πειραιωτών έχει επικεντρωθεί κυρίως στον Έρικ ΜακΚόλουμ με τον οποίο μάλιστα είχε συνυπάρξει ο «Σφαιρό» στον πανιώνιο τη σεζόν 2013-14. Ο Αμερικανός έχει ικανότητες στο σκοράρισμα και στη δημιουργία, ωστόσο είναι αρκετά αδύναμος αμυντικά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο ΜακΚόλουμ δε συγκεντρώνει όλα τα «θέλω» του Έλληνα προπονητή ο οποίος ίσως ρισκάρει στο Λας Βέγκας.

Το Σάββατο (08/07) θα ταξιδέψει για να παρακολουθήσει το summer league και ενδεχομένως αν βρει κάποια καλή περίπτωση να την εξετάσει διεξοδικά. Σίγουρα ο Σφαιρόπουλος επιθυμεί ο παίκτης που θα επωμιστεί τον συγκεκριμένο ρόλο να διαθέτει εμπειρία από ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά υπάρξει παίκτης που θα τραβήξει την προσοχή του τότε δεν αποκλείεται να ρισκάρει.

Στο ΝΒΑ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα κοψίματα των ομάδων και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να περιμένει ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή περίπτωση δεδομένη των περιστάσεων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα