Μπάρλοου: «Μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Μπάρλοου: «Μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Μπάρλοου: «Μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

bet365

Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ από την νέα σεζόν είναι ο Κέλσεϊ Μπάρλοου, ο οποίος τόνισε πως οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να είναι δίπλα στους παίκτες σε κάθε αγώνα.

Μετά την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και τα Τρίκαλα, ο Κέλσεϊ Μπάρλοου ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, για χάρη της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ υποστήριξε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Βασίλισσας» πως νιώθει μεγάλη χαρά γι' αυτή τη συνεργασία και τόνισε πως με τους οπαδούς στο πλευρό των παικτών, η ομάδα μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Πότε πληροφορήθηκες για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και πώς ένιωσες;

"Στη διάρκεια του Πρωταθλήματος, κάπου διάβαζα, ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Μέχρι εκεί. Από την πλευρά μου, ήξερα, ότι η ΑΕΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Τέλος πάντων, τον τελευταίο καιρό υπήρξε η προσέγγιση της ΑΕΚ. Ένιωσα πολύ ευτυχισμένος, που κατάφερα με τις εμφανίσεις μου στα Τρίκαλα να προσελκύσω το ενδιαφέρον μιας ομάδας, με τέτοια δυναμική".

Πρόλαβες να μάθεις την ιστορία του συλλόγου;

"Διαβάζω συνέχεια και προσπαθώ να μάθω πράγματα για τη νέα μου ομάδα από το διαδίκτυο, όταν έχω χρόνο. Γνωρίζω για το 1968 και το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ελλάδας για παράδειγμα. Ξέρω, ότι έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη όλων. Είναι η ιστορία του συλλόγου αυτό. Είναι κάτι που θα έχουν οι οπαδοί της ΑΕΚ να θυμούνται και να πανηγυρίζουν μια ζωή".

Τι μήνυμα στέλνεις στους οπαδούς της ομάδας;

"Θα ξεκινήσω με την φράση, ότι «χωρίς οπαδούς το μπάσκετ θα ήταν ένα μισό σπορ» σήμερα. Όπως είπα και πριν, η ΑΕΚ δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Είναι ένα κλαμπ, που στην Ευρώπη το αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Έχουν φορέσει τη φανέλα της μεγάλα ονόματα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι κάτι απίστευτο! Δεν θα ξεχάσω την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει στα Τρίκαλα, στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος. Αν κάθε αγώνα, τόσο εμείς οι παίκτες, όσο και οι οπαδοί μας, τον βλέπουμε σαν τελικό, τότε δεν υπάρχουν όρια. Μπορούμε μαζί να καταφέρουμε τα πάντα".

Τη χρονιά που μας πέρασε τερμάτισες 2ος στον πίνακα των σκόρερ της Basket League. Την ερχόμενη περίοδο;

"Ειλικρινά, αυτό δεν το ήξερα. Δεν ήξερα, ότι τερμάτισα 2ος στον πίνακα των σκόρερ. Πιστεύω, όμως, ότι αυτό που κάνει το μπάσκετ πανέμορφο άθλημα είναι η ομαδικότητα. Δεν έχει σημασία αν είσαι πρώτος ή δεύτερος σε προσωπικό επίπεδο. Μοναδικός στόχος είναι να βάλω την ομάδα πάνω από το εγώ μου, να γίνομαι καθημερινά καλύτερος και να οδηγήσουμε με τους συμπαίκτες μου την ΑΕΚ στην κορυφή".

Ο πατέρας σου έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο του μπάσκετ. Έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα. Θα ήθελες να του μοιάσεις;

"Νιώθω διπλά υπερήφανος, που είναι πατέρας μου λοιπόν… Νομίζω ότι οι πιο μεγάλοι θρύλοι στο χώρο του μπάσκετ είναι αυτοί που έχουν κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα, και ο πατέρας μου το έχει κάνει. Θα ήθελα να του μοιάσω".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα