Στο Ios 3on3 με τη Σπανού και τα άλλα κορίτσια

Gazzetta team
Στο Ios 3on3 με τη Σπανού και τα άλλα κορίτσια

bet365

Η Άρτεμις Σπανού, η Ανθή Παπαηλία και η Κατερίνα Σπαθάρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου και θα συμμετάσχουν στο Ios 3on3.

Αναλυτικά

Η Εθνική Γυναικών έφθασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ και το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για το γυναικείο μπάσκετ εκτοξεύτηκε. Έτσι μια εκ των μεγάλων πρωταγωνιστριών της μεγάλης επιτυχίας, Άρτεμις Σπανού αποδέχθηκε το κάλεσμα του εμπνευστή του Ios 3on3 και της οικοδέσποινας Βασιλικής Πετρίδου ώστε να φέρει στην Ίο λίγη από την… άνοιξη της Πράγας!

Μαζί της η Αρτεμις Σπανού θα φέρει και δυο θρύλους του αθλήματος, την Ανθή Παπαηλία και την Κατερίνα Σπαθάρου, οι οποίες θα δώσουν άλλο αέρα στη διοργάνωση, καθώς πέρα από τους θρύλους της «γαλανόλευκης» στους άνδρες (Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Κακιούζης, Τσαρτσαρής, Σχορτσανίτης, Παππάς) θα βρεθούν και οι αντίστοιχοι θρύλοι της γυναικείας εθνικής ομάδας.

Η Άρτεμις Σπανού δήλωσε στο Ios3on3.gr για τη συμμετοχή της στο τουρνουά και την εκτόξευση του ενδιαφέροντος για το γυναικείο μπάσκετ: «Είναι αλήθεια ότι μετά την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών, κάναμε αρκετή… φασαρία. Μας έμαθε ο κόσμος, ασχολήθηκε μαζί μας και αυτό είναι πολύ ωραίο».

Μπορεί να αποτελέσει αυτή η επιτυχία αφορμή για να έρθουν και άλλα νέα κορίτσια κοντά στο άθλημα; «Πράγματι, είναι τεράστια αφορμή για το γυνακείο μπάσκετ αυτή η επιτυχία. Ηδη έχω ακούσει από ομάδες ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να παίζουν μπάσκετ και ίσως αυτή είναι μεγαλύτερη επιτυχία και αυτό που καταφέραμε στο Ευρωμπάσκετ».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail, facebook, twitter και instagram.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα