Το ανέκδοτο βίντεο του Γιάνναρου στην παρουσίασή του (vid)

Gazzetta team
Το ανέκδοτο βίντεο του Γιάνναρου στην παρουσίασή του (vid)

bet365

Τέσσερα χρόνια πριν και ψαρωμένος όντας μόλις 18, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει στα ελληνικά για την στην επιλογή του από τους Μπακς στο νούμερο 15 των draft, με τα... ελάφια να το βγάζουν στη δημοσιότητα.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Πορτογαλία – Χιλή ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Μόλις στα 18 του και χωρίς να έχει παίξει ποτέ σε κάποια μεγάλη ομάδα της χώρας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυνήγησε το όνειρό του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Οι Μπακς ήταν αυτοί που στο draft του 2013 τον επέλεξαν στο νούμερο 15 και μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει καταφέρει να φτάσει με την ομάδα του στα playoffs να παίξει στο All Star Game και μάλιστα ως βασικός και να αναδειχθεί πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς. Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Τα... ελάφια έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ανέκδοτο βίντεο με τον Γιάνναρο να μιλάει στα ελληνικά λίγο μετά την επιλογή του. Το σίγουρο είναι πως ο «Greek Freak» δικαίωσε και με το παραπάνω τους Μπακς για την επιλογή τους.

Συνολικά ο Αντετοκούνμπο είχε πει πριν τέσσερα χρόνια: «Δε μπορώ να κρύψω πόσο χαρούμενος είμαι που με επιλέχτηκα στο πρώτο γύρο από τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή, η αρχή. Θα πρέπει να κάτσω να δουλέψω, να δουλέψω και να γίνω όσο πιο έτοιμος μπορώ για να μπω στο ΝΒΑ. Είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ελπίζω να αποδείξω στην ομάδα μου πως έκαναν την σωστή επιλογή».

Δείτε εδώ το βίντεο του Γιάνναρου

 

NBA Τελευταία Νέα