‘Εφτασε η ώρα των πράξεων

‘Εφτασε η ώρα των πράξεων

‘Εφτασε η ώρα των πράξεων

bet365

Στο χρονοδιάγραμμα πληρωμών που ανέλυσε ο Νίκος Λάσκαρης στους παίκτες, εντός του επόμενου τριημέρου (19-20-21 Ιουνίου) θα πρέπει να εξοφλήσει τις οφειλές απέναντί τους. Εφόσον συμβεί αυτό, ο Άρης θα μπει σε ασφαλείς ράγες και θα «ανοίξει» συζήτηση για την επόμενη μέρα.

Είναι αντιληπτό ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα διαμορφώσει καταστάσεις στον Άρη και όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του. Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι περαιτέρω καθυστερήσεις θα βάλουν τον ίδιο και κυρίως την ομάδα σε καθεστώς υψηλού κινδύνου, δεδομένου του ότι οι παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύουν να δώσουν επιπλέον πίστωση χρόνου, ενώ μερικοί εξ’ αυτών ήδη προανήγγειλαν ότι θα επιλέξουν τη νομική οδό για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Καμερούν Χιλή (21+).

Το τελευταίο είναι συνέπεια του κλίματος ανασφάλειας το οποίο υπάρχει εδώ και μήνες στις τάξεις του Άρη και φυσικά έγινε ακόμη εντονότερο το τελευταίο διάστημα, λόγω και της δικαστικής διαμάχης του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Σαφέστατα πρόκειται για μια προσωπική οικονομική υπόθεση, προφανώς και δεν εμπλέκεται ο Άρης, από την άλλη πλευρά είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι επηρεάζει άμεσα τους «κίτρινους».

Το ποσό που απαιτείται για να κλείσει η φετινή χρονιά πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό πρέπει να καταβληθεί ούτως ώστε να δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Τούτο σχετίζεται με τον όρο που έχει θέσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «Δράκος» συμφώνησε μεν με τον Νίκο Λάσκαρη για συνεργασία τριών χρόνων, αλλά θα αναλάβει επισήμως την ομάδα εφόσον τακτοποιηθεί το σύνολο των οφειλών της σεζόν 2016-17. Τις τελευταίες ημέρες, ο 58χρονος τεχνικός βρίσκεται στη Χαλκιδική – όπου διεξάγεται το camp Giannakis Academy – επί της ουσίας όμως είναι προβληματισμένος με την καθυστέρηση που υπάρχει και περιμένει τις εξελίξεις.

Το ίδιος ισχύει και για τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο 49χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει στη λύση του συμβολαίου του, περιμένει όμως την καταβολή των οφειλών απέναντί του ούτως ώστε να υπογράψει. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πρίφτης θα παραιτηθεί του συνόλου των χρημάτων της δεύτερης χρονιάς (σ. σ. πέρυσι είχε υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο), αρκεί όμως να πληρωθεί το σύνολο του φετινού χρόνου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα