Συγκινεί ο Νοτσιόνι με το «αντίο» του!

Συγκινεί ο Νοτσιόνι με το «αντίο» του!

Νίκος Καρφής
Συγκινεί ο Νοτσιόνι με το «αντίο» του!

bet365

Ο Αντρές Νοτσιόνι αποσύρθηκε από το μπάσκετ μετά την ήττα της Ρεάλ στο Game 4 των ισπανικών τελικών και επέλεξε να ανεβάσει μια συγκινητική ανάρτηση για το «αντίο» από την ενεργό δράση.

Η ήττα της Ρεάλ απο την Βαλένθια αποτέλεσε το τελευταίο παινχίδι του Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος ανεβάσει μια συγκινητική επιστολή αποχαιρετισμού στο twitter

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αργεντινός:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρωσία – Νέα Ζηλανδία (21+).

«Ευχαριστώ όλους σας για τα μηνύματα σεβασμού και αγάπης που έλαβα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αποσύρομαι πλέον, αλλά με ήσυχη τη συνείδησή μου πως έδωσα τα πάντα για την εκάστοτε ομάδα μου. Συγχαρητήρια στη Βαλένθια και ειδικά στον Σαν Εμετέριο και τον Ράφα Μαρτίνεθ, που ήταν, είναι και θα είναι φίλοι που απέκτησα μέσω από αυτό το άθλημα. Ευχαριστώ και τη Ρεάλ για τον τρόπο που με αποχαιρέτισε, αν και δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο της Βιτόρια και την Μπασκόνια, πάντα με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου και έμαθα πολλά από αυτούς.

Ευχαριστώ όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, αλλά και την οικογένειά μου, που μου έδωσαν μόρφωση, με βοήθησαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να μάθω αυτό το άθλημα. Ευχαριστώ και την εθνική Αργεντινής, αυτή τη χρυσή γενιά. Τι να πούμε γι’ αυτό το συναίσθημα! Περισσότερο από όλους όμως ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι τώρα δίπλα μου και που θα συνεχίσουν να είναι βοηθώντας με να σταματήσω να νιώθω παίκτης. Σας αγαπώ. Αντίο και ευχαριστώ για τα πάντα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα