Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ την Εθνική, στο NBA μέχρι τα 40»

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ την Εθνική, στο NBA μέχρι τα 40»

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα» και τόνισε πως αγαπά να φορά τη φανέλα της Εθνικής, ενώ ανέφερε πως θέλει να παίζει στο NBA μέχρι τα 40.

Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την αγάπη του για την Επίσημη Αγαπημένη, ενώ τόνισε πως θέλει να βρίσκεται στον μαγικό πλανήτη του NBA μέχρι τα 40.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα»

«Στην Εθνική εκπροσωπείς την Ελλάδα και νιώθω ότι κάνω κάτι που αγαπάω. Ξέρω πως θα πέσει μεγάλο βάρος πάνω μου, αλλά δεν είμαι μόνος στην ομάδα. Υπάρχουν άλλοι 11 κι όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζουμε όλοι μαζί, όχι μόνο εγώ. Θέλω τη στήριξη από όλους τους Έλληνες. Θέλω χάσουμε-κερδίσουμε να είμαστε όλοι μαζί.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να ακούω τους προπονητές μου κι αν βελτιώνομαι εγώ βελτιώνεται και η ομάδα μου. Αν δεν είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον πρωταθλητισμό δεν θα δούλευα τόσο σκληρά. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ και θέλω να με θυμούνται ότι δούλεψα σκληρά, ότι πήγα στο ΝΒΑ στα 18 και έμεινα εκεί ως τα… 38 ή τα 40».

Για τον «Greek Freak» μίλησε και ο αδερφός του, Θανάσης: «Ο Γιάννης όταν κάνουμε προπονήσεις λέει "θες να γίνει καλός ή να γίνεις σπουδαίος"; Αυτό δείχνει πώς σκέφτεται, αλλά και πώς σκέφτομαι κι εγώ για το μπάσκετ».

«Είναι ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι μαζί και να το διασκεδάσουμε. Είναι για όλο τον κόσμο, ελπίζουμε να έρθουν και να το απολαύσουν», είπε για τα «Antetokounbros».

 

Τελευταία Νέα