Τσάπας: «Να... μαζευτεί ο Ηρακλής, κοιτάμε συγχώνευση»

Τσάπας: «Να... μαζευτεί ο Ηρακλής, κοιτάμε συγχώνευση»

bet365

Για την επόμενη ημέρα του Φάρου Κερατσινίου μίλησε ο Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος τόνισε πως οι δηλώσεις από την πλευρά του Ηρακλή δεν είναι σωστές και δίκαιες.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς - Ντάνταλκ (21+).

Την άνοδο στην Basket League πήρε ο Φάρος για δεύτερη σερί χρονιά, μετά την επικράτησε επί του Ηρακλή στους τελικούς της Α2.

Ο Βαγγέλης Τσάπας παραχώρησε συνέντευξη στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» και υποστήριξε πως μπορεί η ομάδα να φτάσει ακόμα και στην συγχώνευση, προκειμένου να αγωνιστεί στην Α1, ενώ τόνισε πως οι δηλώσεις από την μεριά των Θεσσαλονικέων δεν είναι σωστές.

Αναλυτικά είπε:

«Στον αγώνα στη Θεσσαλονίκη βάλαμε τις βάσεις για την άνοδο το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη ολοκληρώσαμε τη δουλειά στο Κερατσίνι.

Συνεχίζουν το... βιολί τους στον Ηρακλή, δεν ήθελα να ασχοληθώ αρχικά, όμως οι δηλώσεις τους δεν είναι σωστές, έκαναν καταπληκτική πορεία στην κανονική περίοδο, όμως είχαν τέσσερις "καθαρές" ήττες και εκεί δεν τους έφταιγε η διαιτησία, "γύρισαν" ματς είκοσι πόντους πίσω. Ήταν καλή η διαιτησία στο ματς της Τετάρτης και νικήσαμε δίκαια, ο πρόεδρος δεν ξέρει από μπάσκετ και λέει ότι του λένε να πει οι πιο γνώστες. Ας ασχοληθούν με την ομάδα τους.

Ο Αλεξανδρής περίμενα να είναι πιο μαζεμένος στις δηλώσεις του και θα πρέπει να ασχολούμαστε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Ο Πανιώνιος ήταν δίκαια ο πρωταθλητής, ήταν η σταθερότερη ομάδα, παρά το γεγονός πως βρέθηκε και δεύτερος, βρήκε το κουράγιο να επανέλθει και νίκησε το καθοριστικό ματς με τον Δούκα την τελευταία αγωνιστική και ανέβηκε.

Ο Φάρος θέλει να αγωνιστεί στην Α1, σε δέκα μέρες θα ξέρουμε τι θα κάνουμε, χρειάζονται να γίνουν βελτιώσεις στο γήπεδο, στις πίσω κερκίδες, να γίνουν δημοσιογραφικά και θέματα ασφαλείας και να βελτιωθούν οι μπασκέτες. Αν δε γίνουν αυτά, δεν ξέρω τι θα κάνουμε, χρειάζεται να βοηθήσουν και άλλοι παράγοντες, αλλιώς θα κοιτάξουμε μήπως γίνει κάποια συγχώνευση με ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν στην Α1».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα