H απίστευτη ιστορία του Μπράουν και η... παραλίγο σύλληψή του από την αστυνομία! (vid)

Gazzetta team
H απίστευτη ιστορία του Μπράουν και η... παραλίγο σύλληψή του από την αστυνομία! (vid)

bet365

Η αστυνομία του Οκλαντ σταμάτησε τον Μάικ Μπράουν την ώρα που πήγαινε στο γήπεδο για τη συνέντευξη Τύπου και αυτό έγινε κατόπιν... παρέμβασης του Γκρεγκ Πόποβιτς! Τι συνέβη ακριβώς;

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Μάικ Μπράουν κατευθυνόταν στην «Oracle Arena» για τη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς και για... καλή (;) του τύχη έπεσε πάνω στο πούλμαν των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Εκείνη την ώρα εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και άρχισε να περνάει όλα τα φανάρια μαζί με το πούλμαν ώσπου άκουσε τη σειρήνα των αστυνομικών οι οποίοι του φώναζαν να σταματήσει...

Τι κι αν ήταν ο προπονητής των Ουόριορς; Δεν του χαρίστηκαν και λίγο έλειψε να τον... συλλάβουν κιόλας επειδή περνούσε με κόκκινο τα φανάρια.

Που εμπλέκεται ο Πόποβιτς; Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό του και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Πόποβιτς, ο οποίος γελούσε με αυτά που έβλεπε!

«Δεν ήξερα ότι ήσουν εσύ...» του είπε γελώντας: «Παραλίγο να σε συλλάβουν! Όταν είδα ότι ήσουν εσύ ξέσπασα στα γέλια».

Δείτε όμως πώς ακριβώς περιέγραψε το σκηνικό ο ίδιος ο Μπράουν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα