ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Απέσυρε το ενδιαφέρον για τον ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ!

Απέσυρε το ενδιαφέρον για τον ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

Απέσυρε το ενδιαφέρον για τον ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

Χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη κι επιτέθηκε ξανά στον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Λυών – Αγιαξ, αν ο Λακαζέτ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση που έχει βαριές εκφράσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη, μέχρι ο Δημήτρης Μπαλτάκος να φύγει από την... μάνα του λόχου. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η σημερινή ημέρα αναφορικά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μα ανακοίνωσή του απάντησε στις κατηγορίες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως του είχε προταθεί να μην υπογράψει για το Γουδή και σε αντάλλαγμα θα έπαιρνε μια θέση στην καινούργια διοίκηση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε την κόντρα και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να κάνει μήνυση στον Μπαλτάκο.

Η συνέχεια πήγε να δοθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να πηγαίνει εκεί, αλλά να μην συναντά τον Δημήτρη Μπαλτάκο ο οποίος απουσίαζε, αλλά έστειλε sms προκειμένου να συναντηθούν και να τα πουν. Μια συνάντηση που λογικά δεν πρόκειται να γίνει, από την στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για την «Μάνα του Λόχου», μέχρι να αποχωρήσει ο Μπαλτάκος, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Η απόφαση που πήρα να βάλω ακόμα ένα ακόμα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ώστε να βγάλω τον Ερασιτέχνη από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έγινε από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και την προσωπική αντιπαράθεση μου με τον Μπαλτάκο, αλλά με μοναδικό σκοπό οι Παναθηναϊκοί να είναι ξανά υπερήφανοι για τον Σύλλογο μας.

Με κορύφωση τη σημερινή προσπάθεια συκοφάντησης μου αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο Μπαλτάκος-και οι φίλοι του λιβελλογράφοι στο SDNA και στον ΣΠΟΡ FΜ- έχει συνειδητά επιλέξει να φτάσει στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά ώστε να με οδηγήσει να αποσύρω την κίνηση μου για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη. Αυτός ήταν εξαρχής ο μοναδικός σκοπός του. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός θα τρυπήσει ακόμα και τον πάτο...

Εξυπακούεται ότι η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και τον εγωϊσμό μου στις προσωπικές μου κόντρες. Η πορεία μου ως οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, σε αντίθεση με τον άεργο υιό, δεν μου επιτρέπει να μπω στο βούρκο που κινείται ο Μπαλτάκος. Στους υπονόμους κερδίζουν πάντα οι αρουραίοι.

Ως εκ τούτου και μέχρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να ανέχεται φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου στα κοινά του Συλλόγου, αποσύρω την κίνηση μου για τον Ερασιτέχνη. Όταν ο Σύλλογος καθαρίσει από «ποντικούς», είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας.

Ελπίζω μάλιστα μέχρι τότε να έχει γίνει και το γήπεδο στο Γουδή ώστε εγώ να μην χρειαστώ…

ΥΓ. Κομήτες πέρασαν πολλοί από τον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννακόπουλοι ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόντες.

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος».