Ραζνάτοβιτς: «Ανεπιθύμητος για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς, λόγω Σπανούλη»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε διάλεξη του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη εξαιτίας της οποία χάλασε η σχέση του με Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς.

Στο Πανεπιστήμιο «Νίκολα Τέσλα» βρέθηκε ο γνωστός ατζέντης με σκοπό να παραθέσει μία διάλεξη στους φοιτητές.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, σε πολλούς πελάτες ενώ εκτενώς «τίμησε» τους Βασίλη Σπανούλη, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Ραζνάτοβιτς αναφερόμενος στη μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό τόνισε... «Ακολουθώ πάντα πιστά τους πελάτες μου, ακόμη και αν οι αποφάσεις τους έχουν κόστος σε εμένα. Είναι γνωστό άλλωστε το τι συνέβη το καλοκαίρι του 2010 με τον Βασίλη Σπανούλη, όταν αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν στενός μου φίλος, είχαμε καλή σχέση, αλλά ο Σπανούλης ήταν αποφασισμένος και ήθελε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα ήταν ο ηγέτης της. Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τον στήριξα. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπάρχει αντιπαλότητα όπως υπάρχει ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Ήξερα πως οι σχέσεις μου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα χάλαγαν αν ο Βασίλης επέλεγε τον Ολυμπιακό, όπως και συνέβη. Ο Ζέλικο πήρε άσχημα αυτή την εξέλιξη, θύμωσε μαζί μου και οι σχέσεις μας χάλασαν. Πλέον, εδώ και πέντε χρόνια, δεν μου επιτρέπουν να επισκέπτομαι το ΟΑΚΑ γιατί μου είπαν πως δεν είμαι επιθυμητός από τους οπαδούς των "πρασίνων" καθώς έχουν πρόβλημα μαζί μου, ενώ εδώ και τρία χρόνια δεν έχω πάει ούτε έναν παίκτη μου στον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς, εδώ και εφτά χρόνια, από την μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, δεν μου μιλάει, δεν έχουμε επαφή, αλλά αυτό πάντως δεν έχει αποτελέσει εμπόδιο στο να πάω παίκτες μου στην Φενέρμπαχτσε».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Επίσης αναφέρθηκε στην πρόθεση του Νίκολα Γιόκιτς να μην αγωνιστεί φέτος στο Eurobasket με την εθνική Σερβίας λέγοντας πως, «Αυτή την στιγμή ο Νίκολα Γιόκιτς δεν έχει αποφασίσει για το αν θα αγωνιστεί φέτος με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Θα πάρει την απόφαση του μέσα στις επόμενες 20 με 30 μέρες. Ο παίκτης δουλεύει 14 ώρες την ημέρα στο γήπεδο στις ΗΠΑ, δουλεύει το σώμα του, παίρνει πρωτεΐνη για να φτιάξει το σώμα του και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του. Το Ντένβερ ποντάρει σε εκείνον και η επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ θα είναι σημαντική για τον Γιόκιτς. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να παίξει με την εθνική Σερβίας».

 

Τελευταία Νέα