Οι προπονητές του NBA ξεχώρισαν Σποέλστρα και Ντ' Αντόνι! (pic)

Νίκος Καρφής
Οι προπονητές του NBA ξεχώρισαν Σποέλστρα και Ντ' Αντόνι! (pic)

bet365

Η Ένωση Προπονητών του NBA ανακοίνωσε πως οι Έρικ Σποέλστρα και Μάικ Ντ' Αντόνι θα μοιραστούν το βραβείο «Michael H. Goldberg NBCA Coach of the Year», το οποίο δίνεται στον καλύτερο τεχνικό της σεζόν.

Τους Έρικ Σποέλστρα και Μάικ Ντ'Αντόνι ξεχώρισαν οι συνάδελφοι τους στο NBA και τους έδωσαν το βραβείο «Michael H. Goldberg NBCA Coach of the Year».

Η συγκεκριμένη διάκριση δίνεται από την Ένωση Προπονητών του NBA και προσμετρώνται οι ψήφοι από τους 30 προπονητές του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη.

Όπως φάνηκε η ξέφρενη πορεία των Χιτ που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στα playoffs και η εκπληκτική χρονιά που διανύουν οι Ρόκετς ήταν αρκετές για τους χαρίσουν το βραβείο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Εκτός από τους δύο, ψήφο πήραν οι Κουίν Σνάιντερ, Γκρεγκ Πόποβιτς, Τζέισον Κιντ, Ντέιβ Φιζντέιλ, Στιβ Κερ , Ντοκ Ρίβερς και Σκοτ Μπρουκς.

Το συγκεκριμένο βραβείο διαφέρει από αυτό που απονέμει η λίγκα (coach of the year) και προς τιμήν του Μάικλ Γκόλντμπεργκ που έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο και ήταν για πάνω 30 χρόνια ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Προπονητών του NBA.

 

NBA Τελευταία Νέα