Οι διαιτητές του Final 4 της EuroLeague

Gazzetta team
Οι διαιτητές του Final 4 της EuroLeague
Η EuroLeague ανακοίνωσε τους οκτώ διαιτητές που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να «σφυρίξουν» τα παιχνίδια του φετινού Final 4, χωρίς να υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα εκείνοι που θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία), Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκ Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία),

Και οι οκτώ διαιτητές έχουν βρεθεί σε Final 4, εκ των οποίων ο Λαμόνικα, ο Λοτερμόζερ και ο Ρίζικ θα πάρουν για 7η φορά σε τελική φάση, ενώ ο Λάτισεβς για 6η. Αντίστοιχα, αυτό θα είναι ο 4ο Final 4 των Ιερεθουέλο, Γιόβτσιτς, το τρίτο του Ρότσα και το δεύτερο του Γιαβόρ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.