Κώττας: «Πρέπει να προσπαθήσει πολύ η ΑΕΚ για να μας νικήσει»

Κώττας: «Πρέπει να προσπαθήσει πολύ η ΑΕΚ για να μας νικήσει»

bet365

Ο Θωμάς Κώττας δήλωσε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να... ιδρώσει κόντρα στο Ρέθυμνο (04/05, 17:00) και οι Κρητικοί θα κάνουν τα πάντα για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να έχουν ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια.

Το Ρέθυμνο υποδέχεται την ΑΕΚ (04/05, 17:00), για το δεύτερο ματς της β' φάσης των playoffs και ο Θωμάς Κώττας υποστήριξε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να νικήσει τους Κρητικούς, οι οποίοι φημίζονται για την δυαντή τους έδρα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που ξέρουμε ότι η νίκη είναι "μονόδρομος" για μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μέσα στο "σπίτι" μας μπορούμε να το πετύχουμε. Έχουμε πολύ δυνατή έδρα και για να μας κερδίσει η ΑΕΚ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ. Θεωρώ πως θα κριθεί στην ενέργεια και στην άμυνα το τελικό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα δεν κοιτάμε πιο μακριά, καθώς το βασικότερο είναι να κερδίσουμε αύριο και στη συνέχεια θα εξαρτηθεί από μας το πόσο πολύ το θέλουμε για να καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση», είπε ο 21χρονος σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ακόμη, ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, τόνισε τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει για να πάρει τη νίκη το Ρέθυμνο και να ισοφαρίσει τη σειρά. «Ξέραμε από την αρχή με ποιον παίζουμε, δηλαδή απέναντι σε μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα. Εμείς έχουμε ουσιαστικά φτάσει στον στόχο μας και μάλιστα τον έχουμε ξεπεράσει και είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την πορεία μας μέχρι στιγμής. Όμως δεν σταματάμε εδώ, ουσιαστικά ζητάμε να πάρουμε άλλο ένα παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Όλη τη σεζόν το "Μελίνα Μερκούρη" μας βοήθησε στο να φέρουμε νίκες στην ομάδα, άρα θα παίξουμε με "οδηγό" αυτές τις εμφανίσεις για να πάμε σε 3ο παιχνίδι και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά.

Οι πιθανότητες πάντα υπάρχουν αλλά σαφώς παίζουμε με μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού γιατί η ποιότητα του αντιπάλου του δίνει τη δυνατότητα, αν σε βρει χωρίς συγκέντρωση, να ανοίξει το παιχνίδι και να σε "πληγώσει". Έτσι έγινε και στο πρώτο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι το 2ο ημίχρονο ήταν πολύ ξεκάθαρο και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μετά από σερί 8-0, ώστε να "ανοίξει" τη διαφορά. Σαφώς και τα ριμπάουντ ήταν και θα είναι καθοριστικά. Αυτά είναι δύο πράγματα που πρέπει να προσέξουμε και από κει και πέρα να χρησιμοποιήσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα