Βετούλας: «Μπορούμε να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο ματς»

Κάτια Πετροπούλου
Βετούλας: «Μπορούμε να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο ματς»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας υποστήριξε πως η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν η κύρια αιτία της ήττα από την ΑΕΚ κι εξέφρασε την πεποίθηση πως το Ρέθυμνο μπορεί να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς,

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ νίκησε δίκαια. Είχαμε μια αμφιβολία στο κατά πόσο θα είχαμε ενέργεια, μετά τα τρία ματς με τον Κολοσσό. Αν εξαιρέσουμε τα ριμπάουντ, που έκριναν τον αγώνα, θεωρώ πως παίξαμε όπως ξέρουμε να παίζουμε. Δεν ήρθαμε να... κλέψουμε το ματς, αλλά να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κρατάμε τα καλά, που είναι τα 3 λάθη. Θα βελτιώσουμε τα ριμπάουντ, γιατί αυτό πληρώσαμε σήμερα. Συνεχίζουμε. Αν βελτιώσουμε 2-3 πράγματα, έχουμε τη δυνατότητα να πάμε σε τρίτο ματς τη σειρά και να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το αν οι... μάχες στα ριμπάουντ χάθηκαν από την έλλειψη συγκέντρωσης ή από την κούραση: «Από όλα μαζί. Παίξαμε χαμηλό σχήμα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο πρώτο μέρος, είχαμε σχεδόν διπλή διαφορά στα ριμπάουντ. Στο 73-64 είχαμε 1/6 βολές... ,Μπορέσαμε να βάλουμε παραπάνω πίεση στην ΑΕΚ. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, ούτως ή άλλως η ΑΕΚ είναι μια καλύτερη ομάδα».

Από πλευράς παικτών, ο Ανδρέας Χριστοδούλου υποστήριξε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, είχαμε μόνο 3 λάθη, η διαφορά μας ήταν μόνο στα ριμπάουντ. Τώρα πάμε στην Κρήτη να υπερασπιστούμε τη έδρα μας και πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα