ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
D-DAY ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

To πούλμαν στην Αθήνα, αναμένονται οι εξελίξεις!

Ύστερα από ταξίδι 16 ωρών (!) η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα και εντός της ημέρας αναμένονται οι εξελίξεις με τη συνάντηση διοίκηση-Πασκουάλ.

To πούλμαν στην Αθήνα, αναμένονται οι εξελίξεις!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (21+).

Με την ταλαιπωρία να είναι έκδηλη στα μέλη της «πράσινης» αποστολής, το πούλμαν που μετέφερε τον Παναθηναϊκό από την Κωνσταντινούπολη επέστρεψε στην Αθήνα στις 7 το πρωί και εντός της ημέρας αναμένονται οι εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας.

Η Οδύσσεια είχε διάρκεια 16 ωρών περίπου και φυσικά όλα τα μέλη κατευθύνθηκαν στα σπίτια τους προκειμένου να ξεκουραστούν. Φυσικά από το πούλμαν απουσίαζαν οι Φώτσης, Γκέιμπριελ, Σίνγκλετον, Τζέιμς οι οποίοι επέστρεψαν μόνοι τους και με δικά τους έξοδα με αεροπλάνο.

Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα και το «τι μέλλει γενέσθαι» αφού τα πάντα βρίσκονται στον αέρα! Το ραντεβού που θα έχει ο Τσάβι Πασκουάλ με την διοίκηση του Παναθηναϊκού θα καθορίσει και τις εξελίξεις στην ομάδα. Οπως φυσικά και το μέλλον του Καταλανού στον πάγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, σε περίπτωση που γίνει -τελικά- διακοπή συμβολαίου στους τέσσερις παίκτες, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να παραιτηθεί. Ακόμα τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο και δεδομένο, κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες...