Μπατίστ: «Ήταν πολύ ωραίο που γύρισα»

Gazzetta team
Μπατίστ: «Ήταν πολύ ωραίο που γύρισα»
O Μάικ Μπατίστ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ένιωσε πολύ όμορφα που επέστρεψε.

Ο παλιός παίκτης των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το ματς: «Γύρισα πίσω λόγω της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στα playoffs. Επίσης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο καλύτερος προπονητής, είναι ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Ήταν πολύ ωραίο που γύρισα. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Δεν θέλω να λέω κομπλιμέντα. Υπήρχαν κάποια πράγματα που είδα και οδήγησαν στην ήττα. Η νίκη σε σε ένα παιχνίδι, όμως, δεν λέει τίποτα. Καμία σειρά δεν τελειώνει στο πρώτο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κοιτάει πλέον το επόμενο ματς και μετά το πώς θα κάνει το break στην Τουρκία».

Για την ενασχόληση του με την προπονητική: «Είναι αγχωτικό, αλλά το λέω με καλό τρόπο. Μίλησα με τον κόουτς Ομπράντοβιτς πριν από το ματς και πλέον βλέπω τα πράγματα από την άλλη πλευρά. Είναι τελείως διαφορετικό, αλλά είμαι ακόμα στο μπάσκετ που τόσο αγαπώ».