Ο Ρασίντ Μουρ ισχυρίζεται ότι υπέγραψε στον Άρη!

Ο Ρασίντ Μουρ ισχυρίζεται ότι υπέγραψε στον Άρη!

Ο Ρασίντ Μουρ ισχυρίζεται ότι υπέγραψε στον Άρη!

bet365

Ο Άρης ετοιμάζεται να μπει στην πιο κρίσιμη περίοδο της χρονιάς, αν όμως ανταποκρίνονται στην πραγματικότηταοι δηλώσεις του 21χρονου Ρασίντ Μουρ, μάλλον έχει αρχίσει η διαδικασία δημιουργίας ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο 21χρονος Ρασίντ Μουρ ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στο πανεπιστήμιο East Stroudsburg στην δεύτερη κατηγορία του κολεγιακού Πρωταθλήματος ισχυρίστηκε δημοσίως ότι υπέγραψε στον Άρη και πως με τους «κίτρινους» θα κάνει την πρώτη επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «citizenvoice» ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε χθες(17/4) ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Είναι κάτι σπουδαίο. Όταν ήμουν μικρό παιδί, μεγάλωνα με τη σκέψη να γίνω επαγγελματίας. Αυτό έγινε πραγματικότητα και νιώθω ευλογημένος», είπε. Μάλιστα, ο Μουρ σημειώνει ότι άνθρωποι του Άρη τσέκαραν τις ικανότητές του μέσα από κάποια βίντεο που παρακολούθησαν στο Youtube!

Ο Μουρ τελείωσε τη σεζόν στο κολέγιο με 18,1 πόντους και επτά ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Μουρ, λόγω του ενδιαφέροντος του Άρη αναγκάστηκε να κινήσει τις διαδικασίες πρόσληψης ατζέντη. «Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα, έπρεπε να αποδεχθώ αυτήν την προσφορά». Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πάντως ότι ο Μουρ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο για να δοκιμαστεί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα