Ο Στόκτον πλήρωσε εισιτήριο!

Ο Στόκτον πλήρωσε εισιτήριο!

Gazzetta team
Ο Στόκτον πλήρωσε εισιτήριο!

bet365

Κύριος με τα όλα του! Ο λόγος για τον θρυλικό άσο με την τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ, Τζον Στόκτον, που λόγω του γιου του Μάικλ ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Πάτρα και παρακολούθησε μαζί με την οικογένειά του από τις θέσεις εντός αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι του Απόλλωνα με το Λαύριο στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Α1 Εθνικής μπάσκετ.

Πριν από το τζάμπολ η παρουσία αναγγέλθηκε από τα μεγάφωνα και χειροκροτήθηκε από τους περίπου 1.500 θεατές. Μάλιστα πολλοί φίλαθλοι πριν και μετά τη λήξη τον πλησίασαν φωτογραφήθηκαν μαζί του και υπέγραψε με υπομονή αρκετά αυτόγραφα. Πάντως έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πλήρωσε κανονικά εισιτήριο τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειας του και αρχικά κατευθύνθηκε σε μια γωνία της κερκίδας θέλοντας προφανώς να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητος. Ομως όταν έγινε αντιληπτός από τους ανθρώπους του Απόλλωνα του προσφέρθηκαν οι θέσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

πηγή:pelop.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα