Σερέλης: «Το Λαύριο άξιζε τα playoffs»

Gazzetta team
Σερέλης: «Το Λαύριο άξιζε τα playoffs»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης, εξήγησε ότι η συμμετοχή του Λαυρίου στα playoffs της Basket League είνει η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου.

«Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που έπεσε κατηγορία. Το μόνο παρήγορο που έχει αυτή η ομάδα είναι ότι θα έχει παρελθόν, παρόν και σίγουρα θα έχει και μέλλον και σίγουρα θα επιστρέψει συντομα στην Α1. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα μας για την είσοδο μας στα playoffs. Νομίζω ότι η θέση αυτή μας αξίζει και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που είμαστε μέρος της μεγαλυτέρης επιτυχίας του Λαυρίου» εξήγησε ο προπονητής των «μεταλλωρύχων» μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

O αρχηγός του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος, τόνισε εκ μέρους των παικτών: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών όπου επικράτησε το μεγαλύτερο κίνητρο που είχε ο Απόλλων για την παραμονή σε σχέση με το δικό μας που ήταν η είσοδος στα playoffs. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μείνουμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε προσπαθήσαμε, αλλά τα λάθη που έγιναν έδωσαν στον Απόλλωνα τη νίκη.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για εμάς η 8η θέση είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου μας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς για να τεστάρουμε τις δυνάμεις και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Είναι μια ιστορική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σίγουρα εκεί που ανήκει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα