Σκουρτόπουλος: «Δεν είδαμε ισονομία»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Δεν είδαμε ισονομία»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε λόγο για έλλειψη ισονομίας στα ματς με την Κύμη και τη Δόξα Λευκάδας ενώ εξήγησε ότι ο Απόλλων πρέπει να βρει τη δύναμη ώστε να επιστρέψει στην Basket League.

«Δυστυχώς είμαστε σε πολύ λυπηρή θέση. Η ομάδα μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής έχασε την κατηγορία. Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι και προσπαθούσαμε να βρούμε λύση. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το διάστημα που ήμουν εγώ εδώ, δουλέψαμε σκληρά με τα παιδιά και με τους ανθρώπους της ομάδας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες και να φτιάξουμε κάτι ανταγωνιστικό. Κάπου το καταφέραμε και κάπου όχι.

Νομίζω ότι καθοριστικά ήταν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με την Κύμη και με τη Δόξα Λευκάδας που η ομάδα μας δεν αντιμετωπίστηκε με ισονομία και σίγουρα όχι όπως κάποιες άλλες ομάδες που πάλευαν για τον ίδιο στόχο με εμάς. Τόσο αυτά τα περιστατικά συν τις αδυναμίες που είχαμε σαν ομάδα και τα λάθη που έγιναν μας οδήγησαν σήμερα να εξαρτόμαστε όχι από το αποτέλεσμα του αγώνα μας αλλά απο το αποτέλεσμα ενός άλλου αγώνα και αυτό μας έφερε αυτόματα σε πολύ δύσκολη θέση.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν παρόντες σε αυτή την προσπάθεια και από την πλευρά της διοίκησης και από την πλευρά των παιδιών, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Ελπίζω ο Απόλλων να βρει τη δύναμη. Είναι ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα ώστε η ομάδα να επανέλθει στη φυσική της θέση που είναι η μεγάλη κατηγορία» εξήγησε ο προπονητής των Πατρινών μετά τη νίκη επί του Λαυρίου.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Βεργίνης επισήμανε: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα και για όλους εμάς. Κάναμε μια προσπάθεια για να σώσουμε την ομάδα και να παραμείνει στην κατηγορία όμως δεν τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους και αυτό που έχω να πω τώρα είναι ότι ο Απόλλωνας θα πρέπει να σταθεί όρθιος και όλοι μαζί να ξαναφέρουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε τι έφταιξε και πέσαμε κατηγορία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα