Βεργίνης: «Πρόωρη Ανάσταση»

Βεργίνης: «Πρόωρη Ανάσταση»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε στον «τελικό» του Απόλλωνα με το Λαύριο.

Το blog του γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας πριν την αναμέτρηση με το Λαύριο αναφέρει:

«Τα ψέματα τελείωσαν και αύριο καλούμαστε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να ανανεώσουμε το εισιτήριο μας στην Basket League και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο όπως επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν ελέγχουμε στο 100% την υπόθεση παραμονή καθώς μεγάλος ρυθμιστής είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας όμως εμείς καλούμαστε κόντρα στο Λαύριο να κάνουμε το καθήκον και να πάρουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Κόροιβος - Προμηθέας.

Αγωνιστικά είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς καθώς έχουμε δουλέψει όλες τις προηγούμενες ημέρες και πιστεύω ότι μέσα στην έδρα μας μπορούμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη. Είναι από τα παιχνίδια που όσες φορές και να αναλύσουμε τον αντίπαλο μας αυτό που θα λέμε πάντα είναι ότι πρέπει να βγάλουμε αγωνιστικό πάθος και να παλέψουμε την κάθε φάση για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε πλήρως το ρυθμό μας.

Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Δεν θέλω να πω περισσότερα, προτιμώ τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να μιλήσουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Μακάρι τη μεγάλη Πέμπτη να έχουμε πρόωρη ανάσταση για την ομάδα και μαζί με τους πατρινούς φιλάθλους μας να πανηγυρίσουμε τη σωτηρία μας. Η αλήθεια είναι ότι τον κόσμο μας τον έχουμε ταλαιπωρήσει όμως θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά έστω και δύσκολη θα κλείσει με θετικό πρόσημο.

Εν αναμονή λοιπόν για την αυριανή ημέρα...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα