Βετούλας: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του»

Gazzetta team
Βετούλας: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας εκθείασε τον Παναθηναϊκό και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του έπαιξε ελεύθερο μπάσκετ για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος το ματς.

«Θεωρώ πως αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη φόρμα του τη φετινή χρονιά. Για αρκετό διάστημα ήμασταν ανταγωνιστικοί, όσο μας επέτρεπαν οι δυνάμεις μας και ο Παναθηναϊκός. Δεν παίξαμε μπάσκετ με σκοπιμότητες αλλά αγωνιστήκαμε για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να τρέξουμε στο ματς, όπςω συνηθίζουμε αλλά απέναντι μας είχαμε μία πιο αθλητική ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Βετούλας και συνέχισε:

«Τώρα στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Λευκάδας. Θα πάμε για τη νίκη, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στο ξεκίνημα των πλέι οφ. Να προσπαθήσουν τα παιδιά να επανέλθουν μετά από αυτό το δυνατό ματς και να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της αναμέτρησης».

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης υπογράμμισε με τη σειρά του: «Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως έχεις δύσκολο έργο. Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο βαθμό που θα θέλαμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Εμείς πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Λευκάδας. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το πλεονέκτημα έδρας τα πλέι οφ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα