Αλόνσο: «Ζω, για να αποκλείσω τους "αιώνιους"»

Κάτια Πετροπούλου
Αλόνσο: «Ζω, για να αποκλείσω τους "αιώνιους"»
Διακαής πόθος του Σίτο Αλόνσο είναι να αποκλείσει τους «αιωνίους» από τα playoffs της Euroleague, καθώς είναι οι δύο ομάδες που δεν κατάφερε να νικήσει φέτος η Μπασκόνια στην κανονική διάρκεια.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός, αν ο Ρίβερς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους(21+).

Ο... φόβος και ο τρόμος έχουν γίνει για τους αντιπάλους τους οι ελληνικές ομάδες στην Euroleague.

Ο Σίτο Αλόνσο, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Ζαλγκίρις (06/04, 22:00), υποστήριξε πως είναι όνειρό του να αποκλείσει τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό στα playoffs, καθώς είναι οι δύο ομάδες που δεν κατάφερε να νικήσει η Μπασκόνια στην κανονική διάρκεια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης (0-4).

«Η μεγαλύτερή μου επιθυμία είναι να αποκλείσω τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό από την Euroleague, επειδή είναι οι δύο ομάδες που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε φέτος», είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσον αφορά το ματς με την ομάδα του Κάουνας, δήλωσε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η Ζαλγκίρις έρχεται εδώ χωρίς πίεση και άγχος. Παίζει πολύ δυναμικό μπάσκετ και είναι δύσκολο να αναμετρηθείς μαζί της. Όποιος βρεθεί στο δρόμο μας για να μας αντιμετωπίσει πρέπει να... υποφέρει για να φτάσει στο Final 4».

Τέλος, ανέφερε πως μόνο η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν τον ικανοποιεί χωρίς το πλεονέκτημα και πως «τώρα πρέπει να παίξουμε ένα καλό ματς, να το ξεχάσουμε κατευθείαν και να νικήσουμε οπωσδήποτε στα playoffs, με όποια ομάδα κι αν τύχουμε».