Μάτζικ - Θάντερ: 106-114

Φώτης Καρακούσης
Μάτζικ - Θάντερ: 106-114

bet365

Εξωπραγματικός, απίστευτος, απίθανος, αδιανόητος Ουέστμπρουκ οδήγησε τους Θάντερ σε μια ακόμα νίκη κάνοντας τα ΠΑΝΤΑ και φυσικά πετυχαίνοντας το 38ο φετινό του triple double.

Κανονικά σε ένα τέτοιο ματς με τόση αγωνία, η λογική λέει πως θα έπρεπε να ασχοληθούμε μόνο με αυτό. Ωστόσο όταν υπάρχει στο γήπεδο ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πραγματικά και να θέλεις, δεν μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Ο άνθρωπος είναι εξωπραγματικός και ήταν και στο Ορλάντο όπου πέτυχε το 38ο φετινό του τριπλ νταμπλ. Το μεγάλο φαβορί για το τίτλο του MVP οδήγησε τους Θάντερ στη νίκη επί των Μάτζικ με 114-106 σε ένα ματς που τα έκανε όλα.

Πέτυχε όχι έναν και δύο αλλά 57 πόντους, ενώ ήταν αυτός που με τρίποντο (μετά από δικό του ριμπάουντ σε χαμένη βολή αντιπάλου), έστειλε το ματς στην παράταση. Ο Ουέστμπρουκ είναι μια ομάδα μόνος του, είναι κάτι που χρόνια έχουμε να δούμε, είναι ο παίκτης που χαίρεσαι να βλέπεις όσο κανένας αυτή την εποχή.

Και επειδή είχαμε και ματς, οι Θάντερ παρότι συνεχώς βρισκόντουσαν πίσω κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη νίκη και να φτάσουν στο 43-31 και να κυνηγάνε ακόμα και την 4η θέση στην περιφέρειά τους, την στιγμή που οι... μάγοι το πάλεψαν και με το παραπάνω αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Και πως να το κάνουν απέναντι σε έναν τέτοιον παίκτη.

Ο Ουέστμπρουκ εκτός τους 57 πόντους, κατέβασε 13 ριμπάουντ και έδωσε και 11 ασίστ, με τον Καντέρ να ακολουθεί με 17 και τον Ολαντίπο με 13. Για του ηττημένους ο Φουρνιέ είχε 24, ο Ρος 23, αλλά δεν έφταναν για να έρθει η νίκη που πάντως θα ήταν χωρίς αντίκρισμα καθώς ήδη οι... μάγοι είχαν αποκλειστεί από τα playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα