Εγκώμια Νοτσιόνι για Ολυμπιακό!

Εγκώμια Νοτσιόνι για Ολυμπιακό!
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Αντρές Νοτσιόνι, στο blog του στην Euroleague, ενώ εκθείασε και τον Σέρχιο Γιουλ.

Μια ομάδα με μεγάλο χαρακτήρα, που έχει κάνει πολλά πράγματα σωστά τα τελευταία χρόνια, είναι ο Ολυμπιακός για τον Αντρές Νοτσιόνι.

Ο φόργουορντ της Ρεάλ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους Πειραιώτες, μέσα από το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, μετά από τη νίκη των Μαδριλένων στο ΣΕΦ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός.

«Μόλις νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο σκληρές έδρες στην Ευρώπη για να πάρεις τη νίκη. Είναι μια ομάδα που κάνει σωστά πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, "χτίζει" μια ομάδα με μεγάλο χαρακτήρα, που έχει επιτρέψει στον Ολυμπιακό να είναι πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και είναι πολύ "άβολο" να παίζεις εναντίον τους. Έτσι και φέτος, δεν αποτέλεσε εξαίρεση και το γεγονός ότι νικήσαμε εκεί δεν ήταν καθόλου εύκολο. Από τότε που γύρισα στην Ευρώπη, δεν νομίζω πως είχα νικήσει ποτέ στον Πειραιά μέχρι τώρα! Αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να παίξεις εκεί, ειδικά όταν ανταγωνίζεσαι μια τόσο καλά χτισμένη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακό».

Φυσικά, «έπλεξε» και το εγκώμιο του Σέρχιο Γιουλ: «Για ακόμα μια φορά ο Σέρχιο έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. Δεν μου κάνει έκπληξη αυτό, γιατί τον βλέπω να παίζει κάθε ημέρα! Έχω την τύχη να τον έχω συμπαίκτη τα τελευταία τρία χρόνια. Πάντα ήταν έτσι: ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο, που δίνει το μάξιμουμ στην προσπάθειά του στο παρκέ. Όλα αυτά συνηγορούν στο γεγονός πως είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στην Euroleague αυτή τη στιγμή. Η Ρεάλ πρέπει να τον "φροντίσει" και να τον βοηθήσει και ο Σέρχιο να πάρει την ευθύνη και να κάνει σωστά τα πράγματα, για να τελειώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει ένα φυσικό ταλέντο, επειδή έχει μεγάλο ένστικτο, αλλά προπονείται και πάρα πολύ στις προπονήσεις. Οπότε δεν εντυπωσιάζομαι που παίρνει τα σουτ της τελευταίας στιγμής, γιατί είναι κάτι που το δουλεύει πολύ στην προπόνηση».