Μια αγωνιστική και βαρύ πρόστιμο σε Λόπεζ και Ιμπάκα (vid)

Gazzetta team
Μια αγωνιστική και βαρύ πρόστιμο σε Λόπεζ και Ιμπάκα (vid)

bet365

Με μία αγωνιστική αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Ρόμπιν Λόπεζ και Σέρτζι Ιμπάκα για τον άγριο μεταξύ τους καυγά στην αναμέτρηση των Ράπτορς με τους Μπουλς.

Η χθεσινή ημέρα είχε πολλά και σημαντικά παιχνίδια με εξαιρετικό θέαμα. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε κάτι αρνητικό που δεν ήταν άλλο από τον άγριο καυγά ανάμεσα στους Ρόμπιν Λόπζ και Σερτζι Ιμπάκα. Οι παίκτες των Μπουλς και Ράπτορς πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν μπουνιές, με το ξύλο να θυμίζει έντονα... μάχες του ΝΒΑ της δεκαετίας του 90. Όπως ήταν φυσικό όμως το πρωτάθλημα δεν άφησε ατιμώρητους τους δύο παίκτες και τους τιμώρησε με μια αγωνιστική και βαρυ χρηματικό πρόστιμο.

Ο Λόπεζ απουσιάζει από την σημερινή αναμέτρηση των... ταύρων με τους Πίστονς στο Σικάγο, ενώ ο Ιμπάκα δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα των Ράπτορς με τους Χιτ στο Μαϊάμι το βράδυ της Πέμπτης. Όσον αφορά τα πρόστιμα, ο παίκτης των Μπουλς θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του και να δώσει 120.715 δολάρια, ενώ αυτός της ομάδας του Τορόντο θα δώσει λίγα λιγότερα και συγκεκριμένα 111.364.

 

NBA Τελευταία Νέα