Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Όγκαστ!

Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Όγκαστ!

Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Όγκαστ!

bet365

Ο Ζακ Όγκαστ αναμένεται να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο μέχρι τα τέλη Απριλίου, αφού τα χαρτιά του έφτασαν στην Ελλάδα.

Ο φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα του Ζακ Όγκαστ για την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου έφτασε στην Ελλάδα και μέχρι τα τέλη Απριλίου αναμένεται να το έχει στα χέρια του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketa.gr».

Η μητέρα του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ της Ουσάκ, Λία Τζιμούλις, ήταν αυτή που κίνησε όλες τις διαδικασίες και συνεργάστηκε με το ελληνικό προξενείο, ώστε ο γιος της να πάρει το διαβατήριο.

Το μόνο που απομένει για να γίνει και τυπικά Έλληνας ο Όγκαστ είναι να γραφτούν στα μητρώα ο παππούς του, Αριστοτέλης και η μητέρα του.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός με επιστροφή, αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Έτσι, ο Όγκαστ αναμένεται να είναι διαθέσιμος και για την Εθνική Ελλάδος, για την οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί, και δεν αποκλείεται να συμμετέχει στο προσεχές Eurobasket.

Τη φετινή χρονιά διανύει μια εξαιρετική πορεία με την τούρκικη ομάδα, έχοντας κατά μέσο όρο 12.5 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 1.8 λάθη σε 23 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα