Τσεκάρει γκαρντ, σκέψεις για Πράθερ

Τσεκάρει γκαρντ, σκέψεις για Πράθερ

Τσεκάρει γκαρντ, σκέψεις για Πράθερ

bet365

Ο Άρης έχει βγει στην αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Τζαμόν Γκόρντον κι αν κρίνει κανείς από τους παίκτες για τους οποίους ζητά πληροφορίες ο Δημήτρης Πρίφτης, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι θέλει την προσθήκη ενός αθλητή για τις θέσεις 2-3.

Σε πρώτη φάση, ο Πρίφτης θέλει έναν παίκτη που θα προσδώσει αθλητικότητα στην ομάδα του καθώς πρόκειται για στοιχείο που δεν έχει ο φετινός Άρης. Το ότι κοιτάζει σούτινγκ γκαρντ και φόργουορντ φανερώνει και το επίπεδο της δυσαρέσκειάς του με τους παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, ειδικά για τον Μάικλ Τζένκινς ο οποίος δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ιδιαίτερων αγώνων. Ο 31χρονος Αμερικανός αποκτήθηκε με σκοπό να αναλάβει ηγετικά καθήκοντα, μέχρι στιγμής όμως δείχνει ότι δεν έχει αυτό το στοιχείο.

Μέχρι στιγμής, ο προπονητής του Άρη δεν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη περίπτωση, έχει ξεχωρίσει μερικές όπως αυτή του Κέισι Πράθερ. Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ είναι απόφοιτος του Florida (2014) και στην τελευταία του σεζόν είχε 13.8 πόντους και πέντε ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Δεν έγινε ντραφτ, αγωνίστηκε για μία σεζόν στο NBDL ενώ την τελευταία διετία είναι στην Αυστραλία.

Μάλιστα ο άνθρωπος που τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόταση των Perth Widcats είναι ο Σκότι Ουίλμπεκιν (πέρασε από την ΑΕΚ) με τον οποίον έχει στενή φιλική σχέση όπως επίσης και με τον Οκάρο Ουάιτ ο οποίος αγωνίστηκε στον Άρη. Πέρυσι, ο Πράθερ είχε 16.3 πόντους ανά αγώνα, ενώ φέτος είχε 19.5 πόντους κατά μέσο όρο και μαζί με τον Μπράις Κότον οδήγησαν τους Widcats στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας με τη λογική ότι θα πρέπει να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα δώσει ενέργεια και αθλητικότητα στην ομάδα. Πέρα όμως από το ζήτημα της ενίσχυσης, υπάρχει κι αυτός της ανακατανομής ρόλων καθώς υπάρχει η πρόθεση αναβάθμισης τόσο του Δημήτρη Φλιώνη όσο και του Βασίλη Χρηστίδη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα