Ζντοβτς: «Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς»

Ζντοβτς: «Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέφερε πως θα μπορούσαν να πάρουν μία μεγαλύτερη διαφορά, ωστόσο τόνισε ενόψει της ρεβάνς πως οι παίκτες του ξέρουν πως δεν έχουν καταφέρει ακόμα κάτι. Τι είπε ο Νιούλεϊ.

Ο Σλοβένος τεχνικός ανέφερε για τη νίκη επί της Μονακό: «Έχω ανάμικτα συναισθήματα. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας, για το πως παίζει. Παίξανε πολύ επιθετικά. Στο όριο των φάουλ. Δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτό. Κάναμε πολλά λάθη. Δεν δίναμε την έξτρα πάσα. Παίξαμε εγωιστικά. Βγήκαν όλες οι αδυναμίες μας στην επίθεση. Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει διαφορετικά πάντως. Να σκοράρουμε περισσότερο στο τέλος. Έχω ζητήσει όμως από τους παίκτες μου, να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Έχουμε κερδίσει το πρώτο. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς. Είναι πολύ δυνατή ομάδα η Μονακό και τιμωρεί όλα τα λάθη».

Αν σημαίνει κάτι η νίκη με ένα πόντο: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει 10 πόντους σήμερα και να είμαστε χαρούμενοι, αλλά μου άρεσε ότι οι παίκτες κατάλαβαν ότι δεν έχουν κάνει κάτι ακόμα. Δεν πιστεύω ότι θα έκανε καμία διαφορά. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική. Μας βοήθησε πολύ, στο να πάρουμε τη νίκη».

Ο Μπραντ Νιούλεϊ από την πλευρά του: «Σήμερα ήταν ένα δύσκολο ματς. Είναι σημαντικό να κοιτάς το ίδιο και τα δύο ματς. Σήμερα παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να πάμε στο Μονακό και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ήθελα χρόνο για να μάθω τα συστήματα. Νομίζω ότι κάνω το καλύτερο δυνατό και νιώθω καλύτερα. Με βοηθάνε όλοι στην ομάδα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα