Μπάρλοου: «Να σκοράρω, για να νικάει η ομάδα»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάρλοου: «Να σκοράρω, για να νικάει η ομάδα»

bet365

Ο MVP της αγωνιστικής της Basket League, Κέλσι Μπάρλοου, αναφέρθηκε στο γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και πως είναι αρκετά σημαντικό που ο πατέρας του αγωνίστηκε στην Ελλάδα.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Τρικάλων είχε 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ στο ματς με το Ρέθυμνο, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς στο ranking, και μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Ο Μπάρλοου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ατομική του διάκριση και για το γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ της A1, αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον που ο πατέρας του έγραψε ιστορία στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Τι σημαίνει για σένα, τον Κέλσι Μπάρλοου, η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την σημαντική εντός έδρας νίκη των Τρικάλων Bc Aries επί του Ρεθύμνου Cretan Kings;

Το πιο σημαντικό είναι να νικάς, είναι πάντα ευχάριστο για έναν παίκτη η προσωπική διάκριση, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα με διαφορά 28 πόντων από το Ρέθυμνο, στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Μετά τις πρώτες 19 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου είσαι πρώτος σκόρερ της Basket League. Είναι στόχος για σένα να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ της "ρέγκιουλαρ σίζον";

Νομίζω ότι έχω καθιερωθεί ως σκόρερ στην Basket League, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσω να σκοράρω στους υπόλοιπους αγώνες, με μοναδικό στόχο να νικά η ομάδα.

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα, στην οποία έγραψε ιστορία ο πατέρας σου, Κεν Μπάρλοου;

Σημαίνει πολλά για μένα. Γεννήθηκα στην Ελλάδα και τώρα έχω την ευκαιρία να ασχολούμαι με το άθλημα που αγαπώ πολύ στο ίδιο μέρος που ο πατέρας μου έπαιξε. Είναι αρκετά σημαντικό για μένα.

Τα Τρίκαλα Bc Aries βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Τι παραπάνω μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν;

Σκοπός του παιχνιδιού του μπάσκετ είναι η νίκη. Στο τέλος της σεζόν δεν "μετράει" τίποτα άλλο από τον έναν νικητή. Παίζουμε για να είμαστε αυτός ο νικητής. Τίποτε άλλο δεν έχει πραγματική σημασία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα