Ο όρος και η διαφορά των 10.000 δολαρίων

Ο όρος και η διαφορά των 10.000 δολαρίων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο όρος και η διαφορά των 10.000 δολαρίων

bet365

Η αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία δεν είναι αρκετή για να φέρει και τη συμφωνία μεταξύ Άρη και Τζαμόν Γκόρντον. Η επιθυμία του παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του, έχουν «φρενάρει» την υπόθεση.

Οριστική εξέλιξη αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, επί του παρόντος όμως φαίνεται ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συμφωνίας. Για την ακρίβεια, ο 33χρονος Αμερικανός δεν θέλει να δεσμευτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς (… όπως του πρότεινε ο Άρης), αλλά να υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα. Συν τοις άλλοις, διαπιστώθηκε διαφορά 10.000 δολαρίων στις μηνιαίες αποδοχές του.

Στις επαφές που θα ακολουθήσουν θα φανεί αν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή αλλά έχει γίνει αντιληπτό ότι το περιβάλλον δεν είναι εύφορο για συμφωνία. Ως εκ τούτου, ο Άρης θα πρέπει να μπει σε διαδικασία εύρεσης άλλης λύσης καθώς ο χρόνος τον πιέζει και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει στον κρίσιμο μήνα Φεβρουάριο δίχως να έχει ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED