Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δούκα

Κάτια Πετροπούλου
Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δούκα

bet365

Ο Δούκας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, για την παραχώρηση του γηπέδου του, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Καβάλα.

Ο Δούκας βρέθηκε στην Καβάλα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα - την οποία και νίκησε - ωστόσο η ομάδα του Αμαρουσίου αντιμετώπισε και δυσκολίες, κατά την παραμονή της εκεί.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης βοήθησε τον Δούκα, με την παραχώρηση του γηπέδου του, προκειμένου να προπονηθούν οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα, και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση και υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται κοντά στον σύλλογο της Βορείου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ.Ε. Δούκα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθερούπολης και τον πρόεδρο του, κ. Βασίλη Μουλάκη για την αμέριστη βοήθεια τους κατά την παραμονή της ομάδας μας στην Καβάλα. Η κίνηση τους να ανοίξουν το γήπεδο την ώρα που εκτός αυτού, επικρατούσαν πολικές θερμοκρασίες, και να μας τον παραχωρήσουν για μία ώρα προπόνησης, φανερώνουν το “ευ αγωνίζεσθαι” του συλλόγου προάγοντας παράλληλα το αθλητικό ιδεώδες.

Ευχόμαστε στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης καλή επιτυχία στην προσπάθεια για άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία και κάνουμε γνωστό πως θα είμαστε στο πλευρό του συλλόγου σε ότι χρειαστεί».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα