Κλάμα: Οι ξένοι του ΠΑΟΚ λένε τα κάλαντα! (vid)

Κλάμα: Οι ξένοι του ΠΑΟΚ λένε τα κάλαντα! (vid)

Gazzetta team
Κλάμα: Οι ξένοι του ΠΑΟΚ λένε τα κάλαντα! (vid)

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρίας που επιμελήθηκε όλες τις εργασίες ανακατασκευής του Μουσείου της ομάδας και οι ξένοι αθλητές προσπάθησαν να πουν τα κάλαντα και προκάλεσαν γέλια!

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρίας «Αναδομώ», που επιμελήθηκε όλες τις εργασίες του μουσείου της ομάδας σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Τσίτσο, στην αίθουσα VIP του «PAOK Sports Arena».

Εκεί έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, όλοι οι παίκτες, καθώς και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν γενικός διευθυντής της Βαρέζε, Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, λοιπόν, οι παίκτες κλήθηκαν να πουν τα κάλαντα, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να κάνει μαθήματα στους Κλάντον, Τέιλορ, Μπράιαντ και Σάιμπερτ. Το αποτέλεσμα; Απολαυστικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα