«Μένει μόνο η υπογραφή για τον Τζεντίλε!» (vids)

«Μένει μόνο η υπογραφή για τον Τζεντίλε!» (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Μένει μόνο η υπογραφή για τον Τζεντίλε!» (vids)

bet365

Το ιταλικό Sky Sport φέρνει πιο κοντά τον Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «πράσινους» είναι η υπογραφή του προέδρου της Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι!

Η Αρμάνι αποφάσισε πρόσφατα να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, εξηγώντας ότι ο πρώην αρχηγός της «παραχωρείται δανεικός ως το τέλος της σεζόν ενώ θα θα επιστρέψει στο Μιλάνο στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου για να διαπραγματευτεί το μέλλον του στην ομάδα, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2018».

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Τζεντίλε με την πλευρά του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπήρξε πρόβλημα στο οικονομικό. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι ωστόσο δεν ήταν αυτό που θα μπορούσε να χαλάσει το deal. Τα δύο μεγάλα αγκάθια αφορούσαν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και την πληρότητα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη θέση.

Φέτος ο Ιταλός μετράει 10.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ενώ οι συμπατριώτες του Τζεντίλε θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία του με τους «πράσινους». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Sky Sport, «έπειτα από το ξαφνικό διαζύγιο με την Αρμάνι Μιλάνο, ο επόμενος προορισμός του Ιταλού σταρ θα είναι η ελληνική ομάδα: Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έκανε την επιλογή του. Θα πάει δανεικός στον Παναθηναϊκό ως το τέλος της σεζόν ενώ το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του είναι η υπογραφή του προέδρου της Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι! Εν συνεχεία, θα αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα. Ο Τζεντίλε θα κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague στις 5 Ιανουαρίου. Έπειτα θα παίξει στο ελληνικό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 6 του ίδιου μήνα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα