Εκτός 12άδας ο Γιάνκοβιτς με την Ανδόρα

Εκτός 12άδας ο Γιάνκοβιτς με την Ανδόρα

bet365

Η Βαλένθια υποδέχεται την Ανδόρα για την 6η αγωνιστική της Liga Endesa και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τέθηκε εκτός 12άδας, δίνοντας τη θέση του στον Βιάτσεσλαβ Κραβτσόβ.

Η Βαλένθια ενισχύθηκε στη γραμμή των ψηλών της αποκτώντας τον Βιάτσεσλαβ Κραβτσόφ, ο οποίος αποχώρησε από τη Σαραγόσα όμως συνεχίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα ο 28άχρονος Ουκρανός διεθνής σέντερ θα ντεμπουτάρει στη σημερινή (30/10) αναμέτρηση με την Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο, παίρνοντας τη θέση του Βλάντο Γιάνκοβιτς στη 12άδα της Βαλένθια.

Το gazzetta.gr ενημέρωσε εγκαίρως για το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 26άχρονο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος δείχνει να μην υπολογίζεται από τους Ίβηρες.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες έγιναν νέες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες μαλιστα βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία, με την προοπτική ο Γιάνκοβιτς να ενσωματωθεί στην ομάδα μετά τον ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα με τη Ναχαρίγια στο Ισραήλ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα