Ανατροπή και προς συμφωνία Άρης-Γιάνκοβιτς!

Ανατροπή και προς συμφωνία Άρης-Γιάνκοβιτς!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ανατροπή και προς συμφωνία Άρης-Γιάνκοβιτς!

bet365

Το κεφάλαιο «Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς» δεν έκλεισε ποτέ. Για την ακρίβεια, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών προβλέπεται να ανοίξει καθώς ο Άρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο φόργουορντ.

Αυτή η ιστορία περιλάμβανε πολλά επεισόδια, φαίνεται όμως ότι θα έχει happy end. Στις αρχές της εβδομάδας, Άρης και Γιάνκοβιτς είχαν συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, υπό τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα ήταν ξεκάθαρη στα δικά της «θέλω». Έδωσε τη συγκατάθεσή της για τον δανεισμό του παίκτη, σημειώνοντας όμως ότι τον υπολογίζει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι εκεί όπου όλα έδειχναν απολύτως ξεκάθαρα, αυξήθηκαν οι οικονομικές απαιτήσεις και η συμφωνία δεν αποτυπώθηκε σε μια κόλλα χαρτί. Ειδικότερα, η μεν Βαλένθια κάλυπτε μόνο το 20% του συμβολαίου του παίκτη, ο Άρης το 30% και ο Γιάνκοβιτς θα έπρεπε να πετάξει στα σκουπίδια περί των 150.000 ευρώ. Μόνο που το όνομα του 26χρονου παίκτη ουδέποτε βγήκε από την καθημερινότητα του Άρη.

Μάλιστα, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το τελευταίο 48ώρο έγιναν νέες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες μαλιστα βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία. Και με την προοπτική να ενσωματωθεί ο παίκτης στην ομάδα μετά τον ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα με τη Ναχαρίγια στο Ισραήλ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα