Πετρούσεφ: «Μεγάλωσα παρακολουθώντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό» (vid)

Πετρούσεφ: «Μεγάλωσα παρακολουθώντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Ο Σέρβος σέντερ της Μέγκα Μπάσκετ μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον του στο NBA.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pick & Roll» με αφορμή την παρουσία της ομάδας στο ΣΕΦ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός σέντερ της Μέγκα που έχει περάσει από το NCAA και είναι θέμα χρόνου να αγωνιστεί στο ΝΒΑ μίλησε για πολλά και διάφορα.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή στην πατρίδα του και την Μέγκα: «Στο Γκονζάγκα δεν μπόρεσα να δείξω όλα μου τα προτερήματα τα οποία χρειάζονται για την μετάβασή μου στο υψηλότερο επίπεδο, όπως δείχνω τώρα στην Μέγκα. Από την ικανότητά μου μακριά από το καλάθι, τα σουτ τριών πόντων, τις σωστές αποστάσεις στο γήπεδο, το περιφερειακό παιχνίδι, όπως και στο χαμηλό ποστ. Ήθελα να δείξω όλο το εύρος του ταλέντου μου, έχοντας ως στόχο τη μετάβασή μου στο NBA. Ήταν δύσκολο να φύγω από το Γκονζάγκα, όμως νομίζω πως πήρα την καλύτερη απόφαση. Ο στόχος μου είναι να παίξω στο NBA, αν όμως αυτό δεν συμβεί θα είμαι χαρούμενος να αγωνιστώ στην EuroLeague».

Για το πρότυπό του: «Σε όλους αρέσει ο Νίκολα Γιόκιτς, γιατί έχει κάνει απίστευτα πράγματα στο NBA. Είναι μοναδικός. Εγώ παρακολουθώ τον Νίκολα Βούτσεβιτς. Ίσως με συγκρίνουν με αυτόν».

Για το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες: «Οι άνθρωποι μιλάνε, αλλά εγώ είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχω με την ομάδα. Κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μεγάλωσα παρακολουθώντας αυτές τις ομάδες όταν έπαιζαν απέναντι στην Παρτιζάν».

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα