«Ο Σκεπάνοβιτς μπορεί να γίνει ο νέος Βουγιόσεβιτς»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ο Σκεπάνοβιτς μπορεί να γίνει ο νέος Βουγιόσεβιτς»!

bet365

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς εξήγησε πως ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς μπορεί να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου.

Ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν έπειτα από την αποχώρηση του Αντρέα Τρινκιέρι και θα κοουτσάρει τους Σέρβους στην Αδριατική Λίγκα και το EuroCup της σεζόν 2020/21.

Από την πλευρά του, ο διοικητικός ηγέτης της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς εξήγησε πως ο βετεράνος γκαρντ έχει όλα τα φόντα για να πετύχει και να... μακροημερεύσει όπως ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος έγραψε ιστορία με τους ασπρόμαυρους, οδηγώντας τους ως το Final 4 της EuroLeague.

«Από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε ο Αντρέα Τρινκιέρι, αμέσως ψάξαμε την καλύτερη δυνατή λύση! Ο Σκεπάνοβιτς ήταν η πρώτη επιλογή μου! Ξέραμε ότι η εποχή Τρινκιέρι στο κλαμπ θα ολοκληρωνόταν κάποια στιγμή... Η επιθυμία μας ήταν να βρούμε τον νέο Βουγιόσεβιτς! Ένα πραγματικό παιδί της Παρτίζαν που θα μείνει καιρό μαζί μας. Ο Σκεπάνοβιτς έχει όλα τα φόντα να το κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά στο MaxBet sport.

ΑΒΑ LIGA NEWS FEED