Τσόβιτς: «Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο γιατί δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο»

Τσόβιτς: «Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο γιατί δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο»

Gazzetta team
Τσόβιτς: «Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο γιατί δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο»

bet365

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς δικαιολόγησε την απόφαση των Σέρβων να μην ταξιδέψουν στην Ποντγκόριτσα για τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ.

«Αναβάλαμε το ταξίδι για λόγους που είναι γνωστοί. Δεν θέλαμε να κλιμακώσουμε μια κατάσταση που ήδη υπάρχει στην Ποντγκόριτσα. Στείλαμε επιστολή στην ABA Liga, αλλά δεν πήραμε απάντηση. Ο GM της ομάδας ζήτησε να έρθει απάντηση σε αυτά που αναφέραμε, αλλά ούτε τότε προέκυψε κάποια κίνηση από την πλευρά της λίγκας. Το μόνο που πήραμε ήταν η τοποθέτηση της γραμματέως του προέδρου της ABA Liga ότι δεν υπήρχε κάποια κίνηση για το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία τόνισε: «Κανείς δεν μας διέταξε να μην ταξιδέψουμε, από εμάς έγινε η εκτίμηση της κατάστασης. Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο γιατί δεν θέλαμε να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα ή να διακινδυνεύσουμε να πάθει κάποιος κάτι, για ένα παιχνίδι ή μία νίκη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα παιχνίδι δεν μπορεί να αναβληθεί για μερικές ημέρες, αφού υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στην Ποντγκόριτσα, είχαμε επίσης εγγυήσεις, αλλά όλοι θυμούνται τι έγινε. Δεν είναι στόχος μας να διαλυθεί η ABA Liga, ούτε είναι πρόθεσή μας να συμμετέχουμε σε ό,τι γίνεται στο Μαυροβούνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα