Πρόεδρος των Σέλτικς: «Τεράστια υπόθεση να δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πρόεδρος των Σέλτικς: «Τεράστια υπόθεση να δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς»

bet365

Ο πρόεδρος των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς ταξίδεψε στο Βελιγράδι προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Ισραηλινό γκαρντ της Παρτιζάν, Γιαμ Μαντάρ και αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη δουλειά του.

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια του Γιόγκι Φέρελ έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Παρτιζάν στην Αδριατική Λίγκα, επικρατώντας με σκορ 89-96 το βράδυ του Σαββάτου 11/12 και γκρεμίζοντας τους Σέρβους από την κορυφή της κατάταξης.

Στις εξέδρες της Stark Arena βρέθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής και νυν πρόεδρος των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς που ταξίδεψε στο Βελιγράδι για τον Γιαμ Μαντάρ. Τον 21χρονο γκαρντ της Παρτιζάν που φέτος μετράει 7.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 11 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, αποτελώντας ένα σπουδαίο project για το μέλλον.

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στο Βελιγράδι... Ο Μαντάρ δουλεύει εξαιρετικά και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ως νεαρός παίκτης, έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι τεράστια υπόθεση για αυτόν! Νομίζω πως ο κόουτς τον αξιοποιεί με τον σωστό τρόπο» ανέφερε μιλώντας στην Mozzartsport ο Στίβενς.

@Photo credits: ABA Liga
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα