Το Μαρούσι δίπλα στους πυρόπληκτους, μαζεύει πράγματα για τη Βόρεια Εύβοια (pic)

Γιώργος Κούβαρης
Το Μαρούσι δίπλα στους πυρόπληκτους, μαζεύει πράγματα για τη Βόρεια Εύβοια (pic)

bet365

Η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης στο κλειστό του Αγίου Θωμά προκειμένου να σταλούν στους πυρόπληκτους στην Βόρειο Εύβοια.

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ομάδα του Αμαρουσίου. Μετά και την επίσκεψη του Γιάννη Γκαγκαλούδη στη Βόρειο Εύβοια όπου παρατήρησε ιδίοις όμασι την καταστροφική λαίλαπα, οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης στο κλειστό του Αγίου Θωμά προκειμένου να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Ο έμπειρος γκαρντ έκανε και τη χαρακτηριστική ανάρτηση στο facebook εξηγώντας ότι την Τετάρτη (10/8) θα μαζευτούν όλα τα είδη στο γήπεδο του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή δέχομαι μηνύματα για ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν με πράγματα ενημερώνω το εξής.... Την Τετάρτη η ομάδα μου το ΜΑΡΟΎΣΙ θα μαζεύει όλη μέρα πράγματα στο κλειστό του Αγ. Θωμά ώστε την Πέμπτη να φύγουν για Εύβοια.... Οι ομάδες είναι ξεχωριστά κομμάτια στη κοινωνία μακριά από κόμματα και παρατάξεις... Σας παρακαλώ βοηθήστε αυτήν την προσπάθεια μας.... Επειδή εχτές ήμουν στις Ροβιές παρακαλώ βάλτε προτεραιότητα λάδι φάρμακα νερά και μετά όλα τ άλλα... Σας ευχαριστούμε πολύ... ΜΑΡΟΎΣΙ ΕΊΜΑΣΤΕ.... ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΟΥ....»

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα