Α2 Ανδρών: Δικαίωμα για έναν κοινοτικό η κάθε ομάδα

Α2 Ανδρών: Δικαίωμα για έναν κοινοτικό η κάθε ομάδα

bet365

Οι ομάδες της Α2 θα μπορούν τη νέα σεζόν να έχουν από έναν κοινοτικό στο ρόστερ τους, μετά την προκήρυξη της ΕΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Aπό την αγωνιστική περίοδο αλλάζουν οι κανόνες στο θέμα των κοινοτικών στην Α2. Ο κάθε σύλλογος που θα συμμετέχει το πρωτάθλημα θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποίησε έναν κοινοτικό, δηλαδή έναν αθλητή που προέρχεται από την ευρωπαϊκή ζώνη της FIBA.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η προκήρυξη της ομοσπονδίας για την αλλαγή στον κοινοτικό στην Α2

«Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δικαίωμα συμμετοχής έχει ένας αθλητής που προέρχεται από την ευρωπαϊκή ζώνη της FIBA (κοινοτικός). Κάθε ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών έχει δικαίωμα να αποκτήσει ή να αντικαταστήσει τον παραπάνω αθλητή μέχρι τις 15/2/2022. Σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού (έλεγχος από ιατρό της ΕΟΚ) και αποχώρησής του, η ομάδα έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2022. Η άσκηση του δικαιώματος αυτού θα γίνει αυστηρά και μόνο για μία φορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα