Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Τζόλου από την αναπτυξιακή ομάδα (pic)

Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Τζόλου από την αναπτυξιακή ομάδα (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Τζόλου από την αναπτυξιακή ομάδα (pic)
Ο Βαγγέλης Τζόλος είπε το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό Β' μετά την χρονιά του στην Α2.

Ο 29χρονος γκαρντ αγωνίστηκε με τα «ερυθρόλευκα» αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του #olympiacosbc για την συνεργασία μας. Ήμουν πολύ τυχερός που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό stuff του συμπαίχτες μου και τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν» έγραψε ο Βαγγέλης Τζόλος και κατέληγε:

«Έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές και αυτήν την χρόνια θα την θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ! Η μόνη πικρία που μου μένει είναι πως η προσπάθεια όλων μας με όλα αυτά που συνέβησαν δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και όλη αυτή την τρομερή πορεία που είχαμε κάνει και σίγουρα στο τέλος θα είχε πολύ θετικά αποτελέσματα. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα