Η Χριστίνα Βραχάλη μιλάει με τους πρωτοπόρους της Α2! (gTV)

Η Χριστίνα Βραχάλη μιλάει με τους πρωτοπόρους της Α2! (gTV)
Η Χριστίνα Βραχάλη επισκέπτηκε το κλειστό της Αρτάκης και συνομίλησε με τους Νίκο Μπάρλο και Νίκο Μίχαλο για την πορεία του Πανιωνίου στην Α2 κατηγορία, αλλά και την πλούσια παρουσία τους εκτός παρκέ.

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου ζουν μεγάλες στιγμές φέτος! Η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατηγορίας, όμως και στο μπάσκετ δεν... πάει πίσω! Έπειτα από μερικές καταστροφικές χρονιές, που έφεραν τον «Ιστορικό» στις μικρότερες κατηγορίες, η ομάδα του Νίκου Οικονόμου είναι στη πρώτη θέση της Α2 ανδρών και διεκδικεί με τεράστιες αξιώσεις την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία!

Γι΄ αυτό το λόγο, η Χριστίνα Βραχάλη επισκέπτηκε το κλειστό της Αρτάκης και μίλησε με δύο από τους πιο... πολυάσχολους παίκτες των «κυανέρυθρων», τον Νίκο Μπάρλο και τον Νίκο Μίχαλο, καθώς και οι δύο συνδυάζουν την παρουσία τους στο παρκέ με επιτυχημένες εξωαγωνιστικές επιχειρήσεις. Ο Νίκος Μπάρλος έχει δημιουργήσει το «Vital Studio», έναν νέο και καινοτόμο χώρο υγείας, διασκέδασης, άσκησης του νου και του σώματος.

Από την άλλη, ο Νίκος Μίχαλος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της εστίασης (Bella Vespa, Barbas8, Moana) και όχι μόνο, καθώς εμπλέκεται και σε διάφορα projects διαδικτυακού χαρακτήρα, ενώ έχει δημιουργήσει και μία διαφημιστική εταιρία.

Δείτε στο video που ακολουθεί πώς καταφέρνουν να συνδυάζουν την πορεία ανόδου εντός αλλά κι εκτός παρκέ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.