Εν έτει 2023 μας κάνει εντύπωση που οπαδοί Άρη και Ηρακλή βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο (vid)

Νίκος Ρόλλας
Οπαδοί Άρη και Ηρακλή

bet365

Φτάσαμε στο σημείο να μας κάνει εντύπωση το γεγονός οτι οπαδοί δύο μεγάλων ομάδων βρέθηκαν στο ίδιο κλειστό για αγώνα μπάσκετ.

Το 2023 όχι μόνο δεν έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα, όπως λέει η γνωστή ατάκα/προφητεία που την χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε το πόσο πίσω είμαστε, αλλά μας κάνουν εντύπωση ακόμα και τα... αυτονόητα. Όπως για παράδειγμα η συνύπαρξη οπαδών δύο μεγάλων και ιστορικών ομάδων στο ίδιο γήπεδο για έναν αγώνα μπάσκετ γυναικών.

Αυτό λοιπόν έγινε χθες το βράδυ στην Μίκρα στην Θεσσαλονίκη, όπου αναμετρήθηκαν Άρης και Ηρακλής με έπαθλο το εισιτήριο ανόδου στην Α1 Γυναικών. Το κλειστό ήταν ασφυκτικά γεμάτο από οπαδούς των «κίτρινων» και του «γηραιού» που είχαν από 200 εισιτήρια.

Οι δυο τους, ήρθαν σε συννενόηση, παρέκαμψαν τις όποιες αντιρρήσεις της ελληνικής αστυνομίας που θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο και κατάφεραν να συνυπάρξουν χωρίς κανένα πρόβλημα, φέρνοντας στις μνήμες άλλες εποχές, προηγούμενων δεκαετίων.

Οπαδοί Ηρακλή

Την ώρα λοιπόν που ένας οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα χαροπαλεύει μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, στην πόλη που ένα χρόνο τώρα θρηνεί την απώλεια ενός 19χρονου παιδιού, του Άλκη Καμπανού, έκανε και πάλι την εμφάνισή της, μετά τα περσινά Play-Offs στην SuperLeague, μια μικρή ελπίδα για το μέλλον και το πως πρέπει να είναι οι συνθήκες διεξαγωγής όλων των αγώνων.

οπαδοί Άρη